Avaliações de Snackbistro Dukaatplein Lelystad

Avaliações recentes

5.0
Jim
Ontem

Heerlijk eten snel bezorg

Jolanda
3 dezembro 2022

Eten was lauw/koud. Patat was taai. We moesten ruim anderhalf uur wachten en de locatie was al dicht toen we contact wilden opnemen. Het meeste hebben we weggegooid, dus niet lekker gegeten. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Monique
2 dezembro 2022

Eten is altijd weer heerlijk!

Hans Brouwer
25 novembro 2022

Heerlijke patat met kipsate

Wesley
21 novembro 2022

Bezorging duurde ruim 2 uur, hier heb ik dan ook eerst nog achteraan moeten bellen. Daarnaast was het eten lauw en zag de kipschnitzel er niet uit, de onderkant was volledig kaal. Wel voor de vertraging gratis milkshakes gekregen en deze waren ook goed te drinken. Dit is dan ook het enige waar ik tevreden over ben na het betalen van een ruim bedrag van bijna 60 euro. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Hans Brouwer
14 novembro 2022

Heerlijke kipsate alleen de satesaus mag scherper.

Wendy
5 novembro 2022

Hele vriendelijke bezorger, dus de bezorging was top. Eten was heerlijk

Jannie
1 novembro 2022

Prima verzorgd, lekker eten. De milkshake was super.

Kay
28 outubro 2022

Vriendelijk en snel.

Emmy
28 outubro 2022

Verberpuntje kindermenu was wel beetje koud.. Maar de rest was echt super! Bamischijven waren geweldig tegenwoordig vind ik die overal erg klef en de kroket was ook echt een kroket! Wij vonden het eten echt super lekker ! Top! Ik hoop dat als we hier weer bestellen het weer zo lekker is!

Silvia
24 outubro 2022

Top, heerlijk....

Jannie
23 outubro 2022

Was weer lekker. Ijskoffie echt aantebevelen

Simone
19 outubro 2022

Goed eten. Alleen te weinig gyros bij de gyrosschotel. Mag wel wat meer vlees zijn.

Anoniem
18 outubro 2022

Super lekker!

Vincent
17 outubro 2022

Heerlijk eten en altijd vriendelijke service

E. De Jong
16 outubro 2022

De patat was niet knapperig, wat rauwig. Speciaal zonder uitjes en was de bestelling niet echt warm. De bezorging was duurzaam met de fiets, alleen kon de bezorger de bel niet vinden?!

Petra
16 outubro 2022

Zoals altijd weer heerlijk !!!

Simone
12 outubro 2022

Goed eten en snelle levering.

Anoniem
9 outubro 2022

Altijd op tijd. Dit keer niet maar toen netjes doorgegeven. Ook het eten is lekker

Jannie
7 outubro 2022

Lekker menu. Warme groente goed 👍. Ijskoffie prima

Wendy
7 outubro 2022

Het was heerlijk!

Jesselyne Gerards
5 outubro 2022

de rijd was 17:30 afhalen ik was er om 17:30 toen moes ht nog gemaakt worden en was een kwartier later klaar maar het eten was wel top!

J.H.Diepgrond-Barneveld
1 outubro 2022

altijd heerlijke smakelijke en verse producten voor een goede prijs. snel en keurig bezorgd

Schreurs
1 outubro 2022

De eerste bezorging was het eten koud. Nadat ik had gebeld kregen we het opnieuw en die was heerlijk bloedheet.

Hans Brouwer
30 setembro 2022

Heerlijke friet met sate topping

Hans
28 setembro 2022

Altijd lekker

Hans
22 setembro 2022

Altijd lekker en op tijd.

Jannie
22 setembro 2022

Super snel. Lekker.

Simay
19 setembro 2022

Vriendelijk en op de gekozen tijd klaar

Jannie
7 setembro 2022

Weer prima eten super snel bezorgd

Stefan
3 setembro 2022

Biefstuk menu stelt hier nooit teleur, mooi op tijd geleverd zoals gebruikelijk.

fweenink
3 setembro 2022

Patat was goed, de kipshoarma was niet lekker, was niet warm en heel veel kleine stukjes. Dus een volgende bestelling zal er niet komen.

Jannie
1 setembro 2022

Alles heerlijk. Één nadeel sinds halfjaar is de slagroom opgeklopt water ( net als alle andere) was altijd super lekker de enige die het zo verkocht naast Billy

Anoniem
15 agosto 2022
Jannie
13 agosto 2022

Heerlijke broodjes

Cornelissen
12 agosto 2022

Helaas werden wij gebeld dat 1 menu niet meer geleverd kon worden. Dat kan gebeuren natuurlijk. Toen aan de telefoon een ander menu kozen en het verschil (deze was goedkoper) zouden wij terug ontvangen. Niets terug gehad toen het eten werd bezorgd. Voor bijna 90 euro eten besteld en dan toch nog bezorgkosten moeten betalen is erg jammer en dan het bovenstaande er boven op maakt het geheel niet plezierig helaas. Eten was zoals altijd weer erg lekker!

Miranda
11 agosto 2022

Wij hebben heerlijk gegeten. Was erg lekker

Amanda
4 agosto 2022
Jannie
3 agosto 2022

Super lekker, snel geleverd. Zo jammer dat er geen mosterd bij de bal gehakt was.

Sam Charleston
2 agosto 2022

Perfect op tijd! En ook echt super dat onze toevoegingswensen werden uitgevoerd. Lekker gesnackt weer.

Lisa
22 julho 2022
Jannie
19 julho 2022

Heerlijk. Wat is de ijskoffie super v👍

Debora
9 julho 2022

Duidelijke website en snelle bezorging Top zaak

Maurice
9 julho 2022
Anoniem
7 julho 2022

Heerlijke Patat, goede portie en zalige Broodjes warm vlees

Rick
6 julho 2022

Lekker gegeten,snelle correcte bezorging,houden zo👍

Jannie
27 junho 2022

Weer top

Jannie
20 junho 2022

Alles weer heerlijk en snel bezorgd. Lunch was ook prima 👌

Jannie
10 junho 2022

Top

Um
6 junho 2022

Het waren heerlijke broodjes en het toetje was mmmm

David Lee
4 junho 2022

Netjes op tijd bezorgd, heerlijk van gegeten!

Cornelissen
31 maio 2022

Eten was weer heerlijk. Enkel moeten wij langer wachten. Maar wij kregen we extra patatjes mee voor het wachten.

Durna
20 maio 2022

Had 2 patat bestellen en kreeg 1 zakje patat. Werd gezegt ja maar dat is 2persoons patat en genoeg patat voor een menu want u heeft ook nog andere dingen besteld. Als ik 2 patat bestel verwacht ik ook 2 patat en dit was echt maar 1 klein zakje patat. Mijn hele bestelling patat en snacks waren lauw warm. Was de eerste keer dat ik besteld heb nooit meer. Werd ook niet vriendelijk behandeld door de eigenaar door de telefoon.

Jannie
18 maio 2022

Prima

Renfurm
8 maio 2022

Prijs kwaliteit niet in verhouding. Enkele bestanddelen van de ska waren niet goed, zoals de ananas. Sla laten staan. Menu is matig voor euro 11,--. 3 stokjes sate, pistolet en bakje huzarensalade is samen sate speciaal. Abusievelijk gedacht dat hier patat bij zat gezien de prijs. Nabestelling was niet mogelijk. Vaker gemerkt dat thuis bestelling niet lekker en/of onvolledig is, maar eet je in de zaak dan valt er bijna niets te klagen. Wel jammer.

Oresia
5 maio 2022

Ik vond het zeer teleurstellend. De clubsandwich was alles behalve lekker , helemaal zacht niet geroosterd. Patat was koud en slap . Niet voor herhaling vatbaar voor ons. Is in de prullenbak beland en gekozen voor een broodje pindakaas ;)

T
22 abril 2022

Ik heb vaker hier besteld, maar dit keer was het heel jammer. De burgers waren totaal niet te eten. Het leek alsof ik opgewarmde diepvries burgers at en vroeger was er ook meer saus op de friet met topping. Kwaliteit is echt achteruit gegaan.

Shana
21 abril 2022

Ze zijn altijd minimaal 15 minuten te laat en het eten was weer lauw/koud

Petra
20 abril 2022

Was weer heerlijk

Sloterwijk
13 abril 2022

Bestelling bij de buren afgegeven met lauwe patat

Monique
5 abril 2022

Heerlijk eten, altijd nette en vlotte bezorging.

Van der Voort
31 março 2022

Altijd lekker, vers en niet te zout. Vriendelijke bediening en gezellig.

Altijd snel, lekker en goed verzorgd
28 março 2022
fam timmerman
28 março 2022

goed eten snelle bezorging

Jim
28 março 2022

Heerlijk eten en vlot bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam kip
27 março 2022

Normaal top, nu helaas al aan de koude kant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Noella
26 março 2022

Eten was zeker lekker, alleen de bestelling kwam 30 minuten te laat. Erg jammer en het werd ook niet aangegeven dat het later zou komen

Jannie
18 março 2022

Prima eten. Ijskoffie heerlijk Lief meisje wat bezorgd, snelle bezorging

Tim
18 março 2022

snel en lekker

Nathalie
14 março 2022

Heerlijk eten, lieve mensen en ruim op tijd bezorgd

Heidi
10 março 2022
Jannie
9 março 2022

Super lekker en snel bezorgd. Ik ben blij met deze zaak

Veldhuizen
2 março 2022

Op aanraden van een collega hier voor het eerst besteld. Super goed bevallen. Goede kwaliteit en erg lekker.

JGS
1 março 2022

Het duurde helaas bijna anderhalf uur voordat de bestelling bezorgd was. 40 minuten langer dan de geschatte bezorgtijd. Mijn jongste zoontje lag inmiddels al op bed. De patat was lauwwarm bij aankomst, de burger en salade waren lekker.

F. van Hilst
27 fevereiro 2022

Was heerlijk en genoeg en 5 minuten eerder bezorgd

Jannie
25 fevereiro 2022

Top.

Alexander Kreeberg
25 fevereiro 2022

Zoals altijd....lekker gegeten

J.munnik
20 fevereiro 2022

Alles prima en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeff
20 fevereiro 2022

Bij het bestellen moet je altijd minimaal 15 minuten bovenop je gekozen besteltijd optellen. Maakt niet uit op welk tijdstip er besteld word, men is altijd te laat. Vandaag zelfs meer dan een half uur. Als er dan iets van gezegd word is het altijd hetzelfde excuus: "ja sorry het is druk en we hebben maar een x aantal bezorgers". Dit keer ook alle patat koud en de bak van een menu zat niet goed dicht waardoor de hele tas onder zat. Vorige keer was men iets vergeten en hier word netjes op gereageerd en nagezonden (dit kan dan wel snel). Over het algemeen erg goed te eten en daarom bestellen we hier nog steeds.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
17 fevereiro 2022

Opnieuw mini loempia’s besteld, maar elke keer als ze bezorgd worden zitten ze helemaal onder de saus waardoor ze sompig zijn en niet meer te eten. Jammer. De rest was prima!

Jannie
17 fevereiro 2022
korevaar
16 fevereiro 2022

45 minuten wachten dat de bestelling werd geleverd en de patat met pinda saus waren koud

HDI
14 fevereiro 2022
Linda
11 fevereiro 2022
BC
31 janeiro 2022

Keurig op tijd, superlekker!

Mark
30 janeiro 2022

Eten was heerlijk en warm gaan zeker weer hier bestellen volgende keer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heidi
26 janeiro 2022
Jose Donkers
25 janeiro 2022
Audrey
22 janeiro 2022

Eten was goed en snelle bezorging

J
21 janeiro 2022

Prima service. Goed eten. Om 21:00 gebracht. Bedankt !

Marieke
19 janeiro 2022

Bezorging prima, sneller dan de aangegeven tijd. Helaas was de bestelling toch al bijna koud. De saus wordt bij de bestelling gedaan, dus dat scheelt weer verpakking. De portie leek deze keer kleiner dan de vorige keer. Smaak was lekker.

Dirk Broekema
18 janeiro 2022

Eten was goed, lekker. Bezorging was heel erg stipt. Daar was ik blij mee. De Hariri soep is een aanbeveling.

Sandra
9 janeiro 2022

Broodje warm vlees en patat waren lekker, echter de loempia was erg plat, zat weinig vulling in en was hierdoor echt niet lekker. Ik heb de loempia nu meerdere keren geprobeerd, ik zal deze niet meer bestellen.

Brink
7 janeiro 2022

Eten was lauw, bezorging duurde een uur en een kwartier. Vriendelijke bezorger.

Marjolijn
6 janeiro 2022

Snelle levering, heerlijk gegeten!

Verhoeven-van Heesch
6 janeiro 2022

wij zijn heel erg tevreden over onze bestelling vonden het erg lekker en de bezorging was ook helemaal top

Sharon
4 janeiro 2022

Vind de patat altijd er zout. En dan denk je ik bestel friet zonder zout zit er als nog veel zout op. En dan staat het zelfs op de Bon geen zout op de friet jammer

Reggy de Vries
4 janeiro 2022

Alles smaakte goed. De bestelling was bijna klaar toen ik op de afgesproken tijd kwam.

Cheryl
1 janeiro 2021

Lekker eten, altijd warm bezorgd en vriendelijke medewerkers

Karels
30 dezembro 2021

ETEN WAS KOUD EN SLECHTE BEZORGING ETEN WAS PLAT

Monique
29 dezembro 2021

Prima eten, prima op tijd.Enige opmerking is op de eigen website is onhamdig dat de friet en sauzen appart van elkaar staan en appart besteld moeten worden.Verder heerlijk gegeten, goed warm goede hoeveelheid.

Aranka Zweers
22 dezembro 2021

Eten was perfect en was op tijd bezorgd

D Cornelissen
19 dezembro 2021

Het eten was weer heerlijk. Het was erg druk met bestellingen daardoor was er een klein foutje ingeslopen maar dat word een volgende keer goed gemaakt. Super geregeld!!

Jannie
19 dezembro 2021

Super lekker. Appeltaart ook aanrader. T bone heerlijk 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irmgard
11 dezembro 2021

Op tijd klaar ,lekker vers en meer dan genoeg ...

Nikita
6 dezembro 2021

Lekkerr

Korevaar
5 dezembro 2021

Patatjes waren koud bij aflevering prijs en hoeveelheden kwamen niet overeen weinig Patatjes en rouwe hamburgers

Mark
3 dezembro 2021
Jannie
29 novembro 2021

Heerlijk

Mark
28 novembro 2021

Eten was heerlijk en bezorging was op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Husmann
26 novembro 2021

Kon een stuk warmer ,en broodje minder taai qua smaak wel redelijk tevreden

Nathalie Laan
9 novembro 2021

Heerlijke broodjes en een lieve dame die het kwam bezorgen.

J
6 novembro 2021
Vincent
4 novembro 2021

Nette zaak met heerlijk eten en vriendelijk personeel. Ik haal graag mijn eten hier

Jannie
1 novembro 2021

Was weer heerlijk.

Jeroen
31 outubro 2021
Luc van Dijk
30 outubro 2021

Zoals altijd vertrouwde kwaliteit en service. Vernieuwde waardoor nog meer mogelijkheden om te bestellen. Nu ijskoffie b.v. Heerlijk!! Snackbistro Dukaatplein is een echte aanrader!

Jannie
28 outubro 2021

Super lekker. Heerlijke verse rauwkost bij prima saté 👍

Jannie
20 outubro 2021
Han
18 outubro 2021

prima en royale spullen netjes op tijd gewoon zeer goed

Christa Pieterse
11 outubro 2021

Super kwaliteit, alles met zorg klaargemaakt. Ik had een behoorlijke bestelling met ook warme gerechten. Keurig warm bij aflevering. Heel fijn ook dat op de verpakking is geschreven wat erin zit. En gewoon alles heel erg lekker! Wij zijn fan!

Jannie
8 outubro 2021
Mark
7 outubro 2021

Eten was heerlijk spareribs trok je zo van het bot af

leegsma
3 outubro 2021

alles binnen redelijke termijn geleverd echter het e.e.a. was al afgekoeld. hadden mini loempia's besteld deze vielen erg tegen niet opgegeten. alles was netjes verzorgd en zag er goed uit.

Jannie
30 setembro 2021

Super lekker. Fijn dat er ook een lunch bezorgd wordt. Alles vers en lekker.

Jannie
23 setembro 2021
Jannie
14 setembro 2021

Uitstekende kwaliteit. Alles vers en smakelijk

Yara
9 setembro 2021

Het bestelde eten was heerlijk! En de wafels waren een grote verrassing.

Jannie
9 setembro 2021

Top 👍👍

Jannie
9 setembro 2021

Heerlijk 👍👍

Prima
4 setembro 2021
Voorraedt
31 agosto 2021

Het was heerlijk.

Nancy
30 agosto 2021

Een bestelling met tijdslot gepland maar bestelling kwam een kwartier later. Patat was koud, de saus zat grotendeels op de zakjes doordat alles op elkaar gepropt zat. Heb hier al vaker besteld maar deze keer vond ik het geen succes, heb wel lekkerder gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kaylee
28 agosto 2021

Warm, smaakvol en snel bezorgd! Helemaal top!

Schuur
21 agosto 2021

Helaas voor de tweede keer ruim een half uur te laat. Op de site kan je uit tijden kiezen als dat niet haalbaar is geef dan geen tijds keuzes. Eten verder prima

Sanna
18 agosto 2021

2x mix grill menu en 1x schnitzel menu, fantastische kwaliteit en keurig op tijd bezorgd.

noran
17 agosto 2021
Monique
12 agosto 2021

Goede kwaliteit, goede service

Sanna
12 agosto 2021

Prijs/kwaliteit is prima

Cor vanoosthuyse
8 agosto 2021

Super, kwaliteit en vooral de bediening. TOP

Sanna
5 agosto 2021
Debora
31 julho 2021

Het eten is altijd heerlijk ze zijn ook altijd heel vriendelijk Maar als ik één klein minpuntje mag geven dan is het dat je soms best lang op je eten moet wachten bij bezorging

Nancy
24 julho 2021

Heerlijke broodjes en keurig op de aangegeven tijd bezorgd.

Ruud
23 julho 2021

Altijd goed vers wat je ook besteld👍

Eric
23 julho 2021

Helaas was de kwaliteit veel minder dan normaliter het geval. Ook de bezorging duurde te lang, waarschijnlijk heeft het eten dan ook langdurig in de bezorging gezeten.

Mark
22 julho 2021

Vandaag wat nieuws geprobeerd patat warm vlees en het was heerlijk

Chantalle
22 julho 2021

Vaker gegeten op locatie zelf en dan was het echt heerlijk ! Nu voor het eerst besteld en de patat was bijna koud en de milkshake waterig... Ik zou niet gauw weer bestellen, erg jammer.

Natalie Lips
13 julho 2021

Weer een heerlijke krokante kipsalade 😋

Maarten
8 julho 2021
Teun
4 julho 2021

Snackbistro had de drukte verkeerd ingeschat, waardoor de beoogde bezorgtijd niet werd gehaald. Ze belden wat laat om dat door te geven. Vervolgens ben ik zelf de bestelling gaan halen, kreeg bezorgkosten direct retour en drie drankjes als tegemoetkoming. Uitstekend rechtgezet zo en gerechten zijn van hoge kwaliteit

Martijn
3 julho 2021

Tip: voeg de bereiding van de biefstuk toe als optie. Ik houd van rare, maar de biefstuk was voorbij medium. Nog altijd echt lekker, maar hier zit zeker nog verbetering in.

Arnold
2 julho 2021
Maaike
29 junho 2021

Onze bestelling zat achter een andere bestelling, netjes gebeld dat ze het niet hadden gezien en dat onze bestelling later kwam. Foutjes maken kan gebeuren, maar de manier zoals ze het opgelost hebben was super. Ook nog twee blikjes drinken gekregen voor het wachten. Super netjes en wederom heerlijk gegeten, dit was misschien wel de best gebakken biefstuk ooit.

Cor vanoosthuyse
26 junho 2021

Top

Elly
26 junho 2021

Wij hadden voor het eerst besteld en kan niks anders zeggen dan top. zeer aan te bevelen

Anoniem
26 junho 2021
Els
24 junho 2021

Top eten, super verzorgt...dik tevreden en voor herhaling vatbaar 👌👌

Stefan
19 junho 2021

Mooi op tijd bezorgd en de biefstuk was fantastisch zoals we altijd gewend zijn van andere Snack Bistro’s!

Brouwer
16 junho 2021

Had van te voren besteld om alleen af te halen, stond uit eindelijk nog 20 minuten te wachten. Daarnaast werd de opmerking om de saus apart te doen niet gelezen.

Ilse Kikkers
16 junho 2021

Eten smaakt altijd prima. Maar de bezorging is nooit op tijd, ze zijn altijd minimaal 10-15 min later en vandaag zelfs een half uur. Vind ik storend.

Dennis
16 junho 2021

Bezorging duurde te lang Eten was goed, maar lauw

koopman
12 junho 2021

Wow vaste nieuwe snack bistro gevonden!! Het eten was heerlijk

Inge
12 junho 2021

Haast alles van de bestelling was prima alles de kroepia Was te lang gefrituurd en daarom was de inhoud te gaar geworden en de korst te bruin. Verder hele fijne ervaring met de snack bistro.

Kylian
10 junho 2021

Heerlijke broodjes snelle. Levering 👌

Greet
8 junho 2021

Zoals altijd eten was smakelijk en bezorging prima

Gerard en Evelien
8 junho 2021

Het eten is altijd goed en super lekker. Snackbistro Dukaatplein is een echte aanrader!

Marcel Alblas
7 junho 2021

Was overheerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Lucas
4 junho 2021

Stipt op tijd. Constante kwaliteit, Stelt nooit teleur. Wat je ook besteld, altijd goed!

Mark
28 maio 2021

Eten was heerlijk en mooi op tijd

Monique
19 maio 2021

Snel bezorgd , lekker en ook nog eens een goeie prijs. Wat wil je nog meer.

Rooze
15 maio 2021

Zoals gewoonlijk op tijd geleverd, heerlijk eten en grote porties

Denise
10 maio 2021

Meerdere keren eten besteld bij jullie en dat was altijd goed maar vandaag was het niet de kwaliteit die ik gewend bent van jullie. Ten eerste was de bezorging later en het eten was niet zo lekker. De salade zag er niet vers uit en de mozzarella en pijnboompitjes waren erg matig. De friet was wat slap en ook niet erg warm Hopelijk is het de volgende keer weer wat lekkerder !!

KW
7 maio 2021

Lekker gegeten en bezorgd op de gestelde tijd.

Mark
6 maio 2021

Zoals altijd zeer goed

J de Jong
6 maio 2021

Was allemaal weer prima en lekker.

Boei
6 maio 2021

Bij de patatjes oorlog was helaas de ui vergeten. Voor de rest was alles lekker!

Brink
1 maio 2021

Eerste keer dat de kwaliteit minder was. Fiet was niet knapperig, kroketten waren slap

Elvira
28 abril 2021

Alles was echt weer heerlijk!!

ce
28 abril 2021

Zoals online besteld op tijd en vriendelijk en het smaakte prima.

Mark
27 abril 2021

Zelfs op een drukke Koningsdag op tijd bezorgd. Ook voor de vegetariër zoals ik veel keuze.

Robêr van der Hulst
27 abril 2021

Goed bezorgd. Ruime porties en erg lekker, vooral de sparrenbos. Boterzacht. Een aanrader voor een redelijke prijs.

KC
27 abril 2021

De friet met toppings is wat ons betreft de moeite van het omrijden waard. Wij gingen voor de veggie met ei (!), gebakken champignons en ui. Erg lekker. Enig minpuntje was dat het eiwit nogal hard was, dus dat kregen we niet goed in stukjes.

Lucas
27 abril 2021

Bestel regelmatig. Wat telkens weer opvalt is de constante goede kwaliteit en service!i

Thierry
26 abril 2021

Snel bezorgd, eten was heerlijk.

Rob W
23 abril 2021

Lekker en snel bezorgd. Top!

Anoniem
22 abril 2021

Prima eten, mag voortaan wel iets royaler met de friet

Loes
20 abril 2021

Uitgebreide maaltijd iets langer gewacht, wel heel goed en nog voordelig ook. Aanrader.

VKM
19 abril 2021

Super service. Erg lekker en goed op tijd!

Greet
19 abril 2021

Eten smaakt 👍levering 👍

Mark
19 abril 2021
Cor vanoosthuyse
18 abril 2021

Super

Maarten
17 abril 2021
Sanna Kalkhoven
15 abril 2021

Gewoon goed

S.
13 abril 2021

De frietjes waren helaas slap en niet krokant.

Maarten
11 abril 2021
weenink
10 abril 2021
Björn
10 abril 2021

Altijd lekker eten en was er weer razendsnel :)

Lucas
9 abril 2021

Super! Zoals gewend weer prima verzorgd en van prima kwaliteit

Inge
8 abril 2021

Altijd heerlijk eten en fantastische en hele vriendelijke service.

Mark
7 abril 2021

Vandaag voor het eerst een kroempia besteld ja je leest het goed KROEMPIA en dat was heerlijk. En de rest was ook heerlijk en netjes verpakt

Vincent
7 abril 2021

Heerlijk!

Lucas
6 abril 2021

Opnieuw besteld. Prima kwaliteit, net als de vorige keer weer uitstekend!

Lucas
6 abril 2021

Eerste keer besteld. Uitermate goede kwaliteit van de produkten (vlees en patat frites) Bijgerecht (salade) super vers. Minpunt. mayonaise is redelijk vloeibaar, deksel kapot dus uitgelopen. Schuld bezorger! Absoluut voor herhaling vatbaar!

Monique
3 abril 2021

Was weer lekker en snel geleverd super ga zo door

Een keer pech gehad
3 abril 2021

Een eerdere bestelling waren we erg positief over, goed eten en goed van smaak. Daarom voor een tweede keer besteld. Bezorging ging niet helemaal goed en bestelling werd overnieuw gemaakt. Snel opgelost en dat kan gebeuren. Echter waren de menu's rommelig en vlees beduidend minder lekker en warm dan de vorige keer.

Maarten
3 abril 2021
Bernard
3 abril 2021

Het was weer super lekker

Rooze
2 abril 2021

Voor het eerst bestelling geplaatst. Halve kip menu. Zeker voor herhaling vatbaar. Eten was prima. Warm en grote porties. Rauwkist salade zat vol met fruit en was heerlijk. Levering was op afgesproken tijd. Ga zeker nog meer gerechten uit proberen.

J de Jong
31 março 2021

Eten was lekker. Ik hoefde niet lang te wachten. Prima in orde.

Greet
31 março 2021

👍

Mark
28 março 2021

Eten was heerlijk en snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evelien
26 março 2021

Het eten was weer heerlijk en de bezorging top!

Arnoud
25 março 2021

Kwaliteit zoals altijd prima, bezorging veel langer dan aangegeven 12.50. Uiteindelijke bezorging was om 13.40. Zelf moeten bellen voor uitleg. Wel schappelijk dat we het drinken erbij kregen. Over het algemeen prima tevreden!

Yvonne
20 março 2021

Ontzettend lekker gegeten, voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader.

Cindy
20 março 2021

Super lekker eten en altijd heel erg vriendelijk Dikke 10

Thea
19 março 2021
Cor
14 março 2021

Top

Maarten
11 março 2021

Was weer top

Mariska
10 março 2021

Bezorging was erg snel, waren drinken vergeten maar dat kan gebeuren. Hartstikke lief nog gratis extra blikje drinkje meegegeven. Patat was een beetje lauw maar wel weer heerlijk. Super lieve medewerkers!

Denise
10 março 2021

Heerlijk eten , snelle bezorging. Het eten was warm en keurig verpakt. Ook de sausjes zijn apart verpakt.

R.Prins-Verhoog
6 março 2021

Heerlijke hamburgers en wordt op tijd bezorgd

Linda Kroon
1 março 2021

Het eten was zoals altijd perfect en netjes op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
28 fevereiro 2021

Eten was heel goed, de bezorging was helaas half uur later dan gezegd. Verder prima 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greet
26 fevereiro 2021

👍

De fauw
26 fevereiro 2021

Lekker, warm en op tijd. Netjes verpakt. Warm apart van de koude dingen.

Linda Kroon
24 fevereiro 2021

het eten was prima en keurig op tijd

Amber
23 fevereiro 2021

Top zoals altijd👍🏼

Anoniem
23 fevereiro 2021

BLCT op Italiaanse bol is een aanrader!

Martine
20 fevereiro 2021

Snel, lekker, goede prijs kwaliteit 👌🏼

Maarten
20 fevereiro 2021
Maarten
20 fevereiro 2021
Mark
19 fevereiro 2021

Vandaag een mixed grill genomen en was zoals gewoonlijk weer heerlijk en ruim voldoende

Aben
18 fevereiro 2021

Het viel een beetje tegen. Patat was te kort gebakken, weinig saus bij de berenklauw en geen saus bij de kipnuggets. Broodje warm vlees was heerlijk.

Greet
18 fevereiro 2021

Altijd smakelijke gerechten, snelle levering door vriendelijke bezorgers.

Nancy
17 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten, alles wat ik besteld had was super.

John boonstra
16 fevereiro 2021

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Helen
14 fevereiro 2021

Het eten was heerlijk, goed op temperatuur en...op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bibi
14 fevereiro 2021

Perfect

ES
14 fevereiro 2021

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

rene van kan
14 fevereiro 2021

was echt lekker snelle levering carona proef

Mark
14 fevereiro 2021

Wederom weer heerlijk gegeten bezorging was op tijd ondanks de weersomstandigheden. gaan zeker vaker bestellen

Jamie
12 fevereiro 2021

Zakelijke bestelling geplaatst, redelijk grote order. Werd netjes gebeld dat het wat later bezorgd zou worden. Bij aankomst ook nog een extra besteld broodje gratis gekregen door de vertraging. Kortom, goede service en het eten was ook prima!

Linda
10 fevereiro 2021

Het eten was heerlijk en netjes op tijd bezorgd

Ilse
10 fevereiro 2021

Het eten was wederom erg goed! Malse sate, smakelijke hamburger en krokante friet.

Sanna Kalkhoven
4 fevereiro 2021
Bernard
3 fevereiro 2021

Super lekkere saté, patat. Alles was heerlijk.

Cornelissen
3 fevereiro 2021

Alles was weer perfect!

Mariska Hoffer
2 fevereiro 2021

Super zoals altijd

Greet
1 fevereiro 2021

Eten is goed en bezorging is goed

Raja hani
31 janeiro 2021

Het was weer heerlijk

AM
30 janeiro 2021

Top zoals altijd, heerlijk gegeten.

Harry
30 janeiro 2021

Lekker eten en warm en koude gerechten worden geschieden geleverd

N.M Lips
28 janeiro 2021

Het was weer super! Genoten van de krokante kip salade 😋

Cornelissen
28 janeiro 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Helaas hadden de 2 milkshakes het bezorgritje niet helemaal overleefd maar dat is goed gemaakt. Top eten en top service echt een aanrader!

G.Vader
24 janeiro 2021

Top service en uiteraard heerlijk eten Echt een aanrader!

Chris
24 janeiro 2021

Prima en goed verzorgd ook.

Cor
23 janeiro 2021

TOP

John
21 janeiro 2021

Prima kwaliteit, echt waar voor je geld

Linda Kroon
15 janeiro 2021

Het was zoals altijd weer heel lekker

Sam
12 janeiro 2021

Heerlijke patat besteld gisteren, en bezorgd precies op tijd. Top serc Vice!

Jessica
11 janeiro 2021

Heerlijk eten!

Ja
10 janeiro 2021

Heerlijk gegeten en de bezorger was heel vriendelijk

Lynn
30 dezembro 2020

Weer heerlijk gegeten. Alles was goed warm. Bezorging was iets te laat, maar kregen daar n hele lieve compensatie voor. Zeker een aanrader!

JH
30 dezembro 2020

Uitstekend!

Mike
25 dezembro 2020

Was op tijd klaar en de smaak is goed.

Lucinda
24 dezembro 2020

Het was perfect en heerlijk zoals altijd!

Natalie Lips
22 dezembro 2020

Ik ben echt nog nooit teleurgesteld bij Snackbistro. Altijd goed eten en handig dat je het online kan bestellen en op de afgesproken afhaal tijd kunt ophalen. Top service 👍

S.
21 dezembro 2020

Topp!!

Menno
20 dezembro 2020

Ik ben super tevreden

Madelief
19 dezembro 2020

Super lekker snel geleverd een aanrader

Vy
18 dezembro 2020

👍

Evelien
16 dezembro 2020

Erg jammer dat mijn frisse maaltijdsalade op het warme eten stond...

Anoniem
16 dezembro 2020

Waren super op tijd en alles was erg lekker

Cemile
14 dezembro 2020
Heroen
13 dezembro 2020

Snelle levering. Goed eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cornelissen
13 dezembro 2020

Helaas waren de ossenhaaspuntjes iets te gaar geworden maar de smaak was prima. Sate was heerlijj.

Mark
13 dezembro 2020

de ossenhaas puntjes waren heerlijk mals en de kinderen hadden ook heerlijk gegeten. En nog een plus punt de vrouw die het bezorgt had was echt super vriendelijk en ruim op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boonstra
12 dezembro 2020

Prima maaltijd en snel bezorgd

Davy
10 dezembro 2020
Linda Kroon
9 dezembro 2020

Top kwaliteit eten en prima op tijd bezorgd