Beoordelingen van Snackbistro Dukaatplein Lelystad

Recente recensies van Snackbistro Dukaatplein Lelystad

5 sterren na 26 reviews

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed verzorgd 1 puntje: het was nog beter geweest als de saus niet over de patat was gedaan en in een apart bakje gedaan was.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Het eten was goed en de bezorging fantastisch!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten Het was zelfs mogelijk om telefonisch bij te bestlellen. Top bedrijf

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna perfect. (beenham miste op de Burgemeester, maar dat is goes gemaakt!)

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en ju ook bezorgd! Prima!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verse producten! Altijd lekker:) dank!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging dus daardoor ook alles lekker warm. Prima kwaliteit.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had me vergist in de tijd. Na een belletje stond het eten met een kwartiertje klaar, geweldig!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service. Vriendelijk personeel. Bestelling was goed.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering. Het eten was heerlijk.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij u, hoewel het met de10% korting met de Q code niet goed ging kregen we keurig het teveel betaalde bedrag van de bezorgster terug. Het eten was echt heerlijk en de bezorgster erg vriendelijk! We gaan zeker vaker iets bestellen, fijn ook dat er zo'n ruime keus is.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd alleen de patat was erg zout deze keer.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service via het online bestellen op eigen website en makkelijk een afhaaltijd vastleggen. Alleen bevatte de patatjes iets te veel zout.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke krokante kip salade met stokbrood en kruidenboter. Netjes online besteld en op tijd klaar met de afgesproken afhaal tijd.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen en goede service

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke zaak met vriendelijk personeel. Het eten stond op de aangegeven tijd klaar. Eten was prima. Voor herhaling vatbaar.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. De friet werd vers gebakken bij het ophalen. Uitgebreide rauwkostsalade. Goede porties.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en bediening prima.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel & de bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Merendeel van het eten vonden ik en mijn collega's erg goed. Enige minpuntje vond ik de saus van de bistroburger, het leek wel alsof er een uitgeperste citroen in zat.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De maaltijd salade krokante kip met stokbrood en kruidenboter was echt heerlijk. Smaak en kwaliteit was prima . Online besteld en precies op mijn gekozen tijdstip klaar. Uitstekende service.